Att handla på Idrottsauktionen

1. Registrera dig

För att börja fynda på Idrottsauktionen registrerar du dig snabbt och enkelt inom en minut. Vid registrering väljer du en huvudförening att stödja, men du kan självklart handla på alla föreningars auktioner oavsett ditt val. Du kan också när som helst ändra din valda förening på din profil.

Hittar du inte din favoritförening? Tipsa dem gärna om Idrottsauktionen!

2. Leta objekt

När du har registrerat dig kan du börja fynda objekt till bra priser. Du kan antingen besöka din favoritförenings auktioner, andra föreningars auktioner, eller se alla objekt på Idrottsauktionen. Där kan du även filtrera objekten baserat på förening och kategori, eller göra en sökning om du letar efter något speciellt.

Har du funderingar angående ett objekt, exempelvis om något saknas i beskrivningen eller om objektet kan fraktas? Kontaka föreningen som är ansvarig för objektet via knappen "Ställ en fråga" på objektsidan.

3. Lägg bud

När du har hittat ett objekt som du vill lägga bud på, skriv in ditt önskade maxbud och klicka på "Lägg nytt maxbud". Vi sköter automatiskt budgivningen åt dig, upp till ditt lagda maxbud. Det medför att du kan vara säker på att du vinner ditt objekt till lägsta möjliga pris, utan att behöva hålla koll på budgivningen.

Om ditt maxbud skulle bli överbjudet skickar vi en mailnotifikation till din registereade mailadress. Lägg gärna till vår utskicksadress (info@idrottsauktionen.se) i din kontaktlista för att vara säker på att dina notifikationer kommer fram utan problem.

4. Efter vunnen budgivning

När du har vunnit en auktion får du ett mail skickat till dig inom 5 minuter som innehåller information om betalning och uthämtning av objektet. Du kan även se en sammanställning av dina obetalda och betala objekt på din profil.

Så här enkelt är det att handla på Idrottsauktionen. Vi hoppas att du också vill vara med att stödja Sveriges föreningsliv, samtidigt som du fyndar objekt till bra priser!