Charklåda Deluxe från Lapp-Simon


Boden Kött & Vilt/Lapp-Simon
Ove Simonsson har i hela sitt liv varit aktiv inom köttbranschen. Redan i 6 års åldern startade karriären hos farbror Lapp-Simon i Harads. Ove har erfarenhet av det mesta i slakteribranschen och har under sin karriär varit säljare för många ledande Norrbottniska företag. Bodens Kött & Vilt grundades 1998 med endast Ove som anställd och hade en betydande annorlunda verksamhet jämfört med idag. Sedan första dagen har mottot alltid varit hög kvalité till bra pris med en hög servicenivå till restaurangägare och matproffs i Norrbotten. N Å H Simonsson började sin verksamhet 1915. I det låga huset på bildens mitt är fabriken. Nedanför den vänstra delen av fabriken i den lilla boden låg slakteriet. Dessa byggnader är belägna i Harads och finns kvar än idag bredvid skolan i Harads.
www.bkv.seObjektnummer: 314
Charklåda fullproppad med kallskurna exklusiva produkter från Lapp-Simons sortiment. Allt till ett värde av 1000 kr. Exempel på produkter: Enrisrökt Hjorthjärta, Rökt Renstek, Haradsrökt Karré, Torkad Renstek, Torkad Hjortstek mm. Bilderna är exempel ur vårt sortiment. Kvalitetsprodukter från Norrbotten!
Marknadsvärde: 1 000 SEK
Boden Kött & Vilt/Lapp-Simon
Ove Simonsson har i hela sitt liv varit aktiv inom köttbranschen. Redan i 6 års åldern startade karriären hos farbror Lapp-Simon i Harads. Ove har erfarenhet av det mesta i slakteribranschen och har under sin karriär varit säljare för många ledande Norrbottniska företag. Bodens Kött & Vilt grundades 1998 med endast Ove som anställd och hade en betydande annorlunda verksamhet jämfört med idag. Sedan första dagen har mottot alltid varit hög kvalité till bra pris med en hög servicenivå till restaurangägare och matproffs i Norrbotten. N Å H Simonsson började sin verksamhet 1915. I det låga huset på bildens mitt är fabriken. Nedanför den vänstra delen av fabriken i den lilla boden låg slakteriet. Dessa byggnader är belägna i Harads och finns kvar än idag bredvid skolan i Harads.
www.bkv.se